Una Escola encara millor és possible… #InnovaFP21

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Quantes vegades m’heu sentit dir o m’heu llegit sobre la importància de la creativitat, de l’adaptació al medi, de la capacitat d’emprenedoria i innovació… Crec en aquests valors i a l’Escola Montserrat treballem per inculcar-los als nostres alumnes. Però un dia, et pares i t’adones que la vida és allò que passa mentre tu et dediques a ensenyar i acompanyar els altres. I prens la ferma decisió d’aplicar-t’ho una mica més a tu mateix. De sobte el cap et comença a bullir d’idees, de projectes, de canvis, de reptes… En parles amb un i amb altre i et vas engrescant perquè et dóna la sensació que és un canvi d’etapa, que l’Escola es mereix un salt endavant, una nova manera de fer, de créixer i noves metodologies.

I aquí ens teniu, tot l’equip educatiu a punt de començar unes sessions de formació i innovació, #InnovaFP21, per imaginar una escola diferent, idear els canvis, provar com s’aplicarien, compartir-ho, treballar-ho entre tots i obrir la porta a una Escola encara millor. Aquest procés el farem acompanyats d’una de les millors professionals en els valors d’emprendre, la Maria Batet, que ens guiarà i ens ajudarà a fer un procés de revolució i canvi des del més profund i amb unes bases molt sòlides.

Sota el nom d’innovació educativa podem imaginar un munt de coses que passen per trobar noves formes de relació entre els agents del nostre col·lectiu, innovacions en la pràctica docent, en la manera de comunicar-nos… És un projecte tan ambiciós que pot provocar cert vertigen el simple fet d’abordar-lo. Però tenim clar que ho farem bé i que ens basarem en  propostes   concretes  i que sigui possible implementar. Volem que tothom se senti a gust amb el canvi, que ens permeti imaginar i construir un futur millor, basat en l’empatia i la creativitat.

Aquests dies he repetit una frase de Greg Anderson: “Centra’t en el viatge, no en la destinació. L’alegria no radica en concloure una activitat sinó en fer-la”. I us asseguro que estic convençut que gaudirem de tot el procés.  Volem  identificar problemes reals i solucionar-los de la forma més efectiva possible. Farem  servir recursos i eines que utilitzen les grans empreses per prendre  les seves  decisions,  però adaptades a les peculiaritats de l’entorn de Sant Vicenç de Castellet,  de l’Escola i de les persones que en formem part.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat