El proper curs oferirem 5 cicles en modalitat dual

dualLa Formació Professional en modalitat dual és una estratègia de futur per a la formació dels joves i hi ha països, com Alemanya, que ja han fet una aposta decidida per aquest sistema. L’Escola Montserrat va iniciar fa dos anys el sistema dual a Comerç internacional i per al curs vinent està preparant un gran salt qualitatiu per oferir un total de 5 cicles en aquesta modalitat:  al de Comerç internacional, s’hi afegiran Màrqueting i publicitat, Administració i finances i Educació infantil, tots tres també de grau superior, i el cicle de grau mitjà d’Activitats comercials.

Amb aquest sistema, els joves es formaran simultàniament a l’Escola i en empreses reals i, durant el segon curs del cicle, la seva estada a les empreses serà remunerada. D’aquesta manera, els alumnes entraran al mercat de treball mentre encara estudien i agafaran experiència en el seu sector. L’Escola Montserrat ja fa mesos que treballa fent contactes per tenir una borsa d’empreses i institucions receptores d’alumnes que avali la seva proposta davant el departament d’Ensenyament de la Generalitat per tal d’obtenir el vistiplau final i poder començar els cicles de formació dual el curs 2016-2017.

A les empreses, signar el conveni de formació dual amb l’Escola Montserrat els suposa garantir que tindran joves estudiants que, per un baix cost mensual, s’incorporaran a les seves plantilles i treballaran unes 25 hores setmanals entre setembre i juny.

Per als alumnes, aquest sistema funciona de la següent manera: el primer curs del cicle es fa a l’Escola, amb pràctiques no remunerades durant l’últim trimestre. El segon curs, l’alumne ja accedeix a la formació compartida entre centre i empresa, on treballa unes 25 hores setmanals,  rep més de 300 euros mensuals i és donat d’alta a la Seguretat Social.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat