Exalumnes que van trobant feina. Bones notícies!

dani_mauriz

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

En aquest blog us expliquem sovint les iniciatives que duem a terme a l’Escola, els nous projectes, els nostres valors i les apostes de futur. Avui és el torn de parlar dels qui ja han passat pel centre i ara fan camí fora, exalumnes formats a casa nostra que comencen la seva aventura particular i professional, els nostres millors ambaixadors i de qui ens sentim molt orgullosos.

Ens agrada mantenir el contacte amb ells, de fet esperem poder donar-vos ben aviat notícies d’una que en tenim al cap per agrair-los i recordar-los el seu pas per l’Escola. Ser un centre petit, on tots ens coneixem, ens facilita mantenir-hi la relació i anar seguint els seus passos. A l’Escola Montserrat, els alumnes no són un número. Són persones que ens sentim properes i amb qui compartim una important etapa del seu creixement personal i professional.

Coincideix que aquests últims dies hem rebut diferents missatges i trucades d’exalumnes que ens expliquen, contents i satisfets, que ja han trobat feina i que poden dedicar-se professionalment a allò que havien estudiat. I, a més, ens fan arribar el seu agraïment per la formació rebuda a l’Escola, que els ha permès desenvolupar les seves capacitats i fer-se forts davant la nova aventura que comencen quan acaben els estudis.

Rebre missatges d’aquest tipus ens fa sentir més passió que mai per la feina que fem l’equip docent i directiu. Veure com els nostres objectius s’estan acomplint i es concreten en els alumnes que hem tingut a la nostra Escola i que considerem de la família, és la millor recompensa a l’esforç i la il·lusió que hi posem.

Fa temps que repetim que les dades d’inserció laboral d’alumnes procedents de la Formació Professional és més elevada que entre d’altres col·lectius de joves. Els estudis i les enquestes ho avalen. Però us podem assegurar que la nostra experiència del dia a dia i allò que ens expliquen els nostres exalumnes, també!

Saber amb noms i cognoms qui troba feina, on, quines tasques desenvoluparà… i sentir-los i llegir-los il·lusionats i contents davant la nova etapa que comença, no té preu. Les seves paraules són el motor que ens manté en marxa incansablement, acceptant nous reptes, sabent que les oportunitats són infinites si s’estudia, s’ensenya i es treballa des del cor, de de la passió i el convenciment que a la vida, amb esforç, som capaços d’aconseguir allò que ens proposem.

Moltes felicitats a tots els exalumnes que us aneu incorporant al món laboral. Moltes gràcies per fer-nos-ho saber i per les vostres paraules d’agraïment i de record cap a  l’Escola Montserrat. No és només un missatge cap a nosaltres, és un missatge que ha de calar en tots els joves que ara tenim estudiant al nostre centre i que a vegades se senten indecisos o atemorits pensant en el seu futur. Nois i noies, ho feu bé, ho feu molt bé! Ens ensenyeu cada dia la vostra capacitat d’il·lusió, d’empenta, d’adaptació al canvi, la vostra iniciativa i les vostres ganes de compartir reptes i aprendre cada dia més. Sereu uns grans professionals i estic segur que us espera un futur professional brillant.

Ningú ha dit que sigui fàcil, però la feina ben feta i l’esforç tenen recompensa. 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat