Atenció personalizada… però de la de veritat!

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Amb les nostres instal·lacions i 200 i escaig alumnes, podem dir que l’Escola Montserrat és un centre petit. I ho diem amb el cap ben alt, contents que sigui així i molt conscients de tots els avantatges que això ens aporta. Des de fa anys està de moda sentir dir a tot arreu que et donen una atenció personalitzada. Alguna entitat bancària anuncia ara que et donen un tracte tan personalitzat que saben fins i tot quan voldràs rebre un correu electrònic o no rebre’l. Ja em perdonareu que en dubti una mica…

Doncs a l’Escola Montserrat ens podem permetre el luxe de tractar de tu a tu amb tots els alumnes, conèixer-los, fer-ne un seguiment acurat, intuir quan alguna cosa va malament o quan els cal un suport especial, saber què és allò que més els motiva i en què destaca cada un.

Al nostre centre, els grups són reduïts i el professorat coneix perfectament cada alumne. I els despatxos de direcció estan oberts perquè ens vinguin a explicar tot allò que els preocupa o a demanar tota la informació que els calgui. Que grups de joves convidin els professors als seus sopars de finals de curs, que entrin al despatx perquè els guardis un treball que necessiten per a la propera classe o que et vinguin a explicar la seva delicada situació personal perquè els aconsellis sobre com poden combinar-la amb els estudis, són només algun dels petits detalls que ens fan diferents d’altres.

Tenir unes instal·lacions envejables o molts recursos per destinar a programes innovadors no serveix de gaire res si l’alumne no s’hi sent com a casa. Passen un munt d’hores cada dia a les aules o fent activitats amb els professors, som com la seva segona casa. Sovint diem que l’Escola és una gran família, un engranatge que funciona a partir de la col·laboració i el compromís no només de professors i alumnes sinó també de col·laboradors externs, proveïdors, equip de manteniment, entitats del municipi que ens obren les seves portes… Només així, des del tu a tu i el contacte directe, podem fer créixer els valors que volem inculcar als nostres joves.

Estudiar una matèria, incorporar-la als coneixements i treure bona nota en un examen no és l’únic objectiu al nostre centre. Volem joves preparats en tots els àmbits, oberts als canvis, resilients, creatius, innovadors, curiosos, amb un elevat sentit de la generositat i el treball en equip, compromesos amb l’entorn, amb la societat, amb els col·lectius més vulnerables. Joves que no només aprenguin una professió sinó que aprenguin sobre la vida i els valors que hi són fonamentals.

Digueu-nos romàntics, si voleu, però us asseguro que posem tot l’esforç i l’actitud perquè sigui així. Ser un centre petit ens ho posa més fàcil i estem molt orgullosos de la gran família que tenim a l’Escola. Gràcies a tots els qui en formeu part!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat