Gràcies per ensenyar-nos tant

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Últims dies de classe. Emocions a flor de pell. Moltes valoracions per fer i nous projectes per posar en marxa. I una sensació de pèrdua que és, alhora, dolorosa i agradable. Una mica de tristor per tots aquells alumnes que aquest any acaben, que deixen la seva petjada inesborrable a l’Escola i que trobarem a faltar. Sensació de pèrdua per tots els moments que hem compartit, pel que ens han ensenyat, perquè a partir d’ara ja no els tindrem per aquí cada dia.

Cada final de curs és un final de cicle en què les coses canvien, algunes persones marxen, d’altres ja estan a punt d’arribar. I l’Escola es manté en peu, després de 66 anys, per continuar, any rere any, treballant en la nostra vocació per la formació i l’ensenyament.

Cada alumne que passa pel nostre centre hi deixa la seva empremta. Cada moment compartit amb ells ens fa créixer com a persones i com a professionals. A l’Escola tenim clar que els podem ensenyar moltes coses però que ells també ens n’ensenyen cada dia: amb les seves idees fresques, la seva creativitat i les seves inquietuds. Ensenyar és un concepte en constant evolució: apareixen noves tècniques, noves plataformes i noves tendències. El professorat tenim l’obligació de reciclar-nos i posar-nos al dia, d’adaptar-nos, i també tenim el privilegi de fer-ho al costat dels joves, que es mouen com peix amb l’aigua entre novetats i tecnologies, que ens aporten el seu punt de vista i ens acompanyen en aquest complicat procés de canvi constant.

S’acosten les vacances, merescudes per tots, i serà un bon moment per fer balanç, per baixar de la voràgine diària, prendre distància, agafar aire i tornar amb energies renovades, amb noves idees, amb més ganes i amb més il·lusió.

I, sense adonar-nos-en, començarà un nou curs i arribaran nous alumnes que ens aportaran, de ben segur, moltes coses. Però els qui ja han passat continuaran essent presents a l’Escola també. Ens agrada mantenir el contacte amb els exalumnes, saber què fan, on troben feina, com enfoquen la seva carrera professional, quines fites es marquen. I ens agrada que vinguin de tant en tant, que ens posin al dia, que participin en algunes de les activitats de l’Escola. No hi pot haver millor ambaixador que qui ja ha passat pel centre i explica les seves vivències i la seva experiència. Sempre diem que l’Escola Montserrat és com una gran família. Ser un centre petit, basat en relacions de proximitat i confiança, té aquest avantatge. I ens enorgulleix.

Acabo com he començat: Últims dies de classe. Emocions a flor de pell. Gràcies a tots i totes els qui heu compartit l’espai i el projecte d’Escola. Som el que som gràcies a vosaltres. Us trobarem a faltar. Esperem que vosaltres a nosaltres una mica també!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat