Dos nous premis per a alumnes de l’Escola. Felicitats!

premis2Dos nous premis per a alumnes de l’Escola Montserrat. Després que la setmana passada els projectes de diferents grups d’alumnes de l’Escola fossin guardonats en 3 certàmens diferents al Bages, els darrers dies els alumnes del centre han assolit premis en dos nous concursos.

Per una banda, el projecte “I need” (de Marc Ricarte, Adrià Suàrez i Aleix Saladich, de 1r curs de Comerç Internacional) ha guanyat el premi a Millor idea emprenedora de Catalunya per a cicles formatius de grau superior, al certamen d’emprenedoria de la Seu d’Urgell.

D’altra banda, l’Escola Montserrat també ha resultat guardonada en el congrés Talent + Empresa, coorganitzat per Althaia, Cambra de Comerç de Manresa i el departament d’Ensenyament. El treball seleccionat ha estat “Esbrina qui sóc”, d’Eva Camacho, Laura Guil i Cristian Rodriguez, del cicle Atenció a les persones en situació de dependència. En aquest mateix certamen hi ha hagut mencions especials a dos treballs més centre: “Food Truck (de Judit Caballero, del cicle de Gestió comercial i màrqueting)”; i “Pastiller 3.000 “ (de Glòria Jorba i Lisbel Amado, d’Atenció a les persones en situació de dependència).

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat