L’Escola aconsegueix l’acreditació per participar al programa Erasmus

L’Escola aconsegueix l’acreditació per participar al programa Erasmus. L’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, de Formació Professional, ha aconseguit la carta Erasmus d’educació superior (Erasmus Charter for Higher Education-ECHE), que li permetrà participar en programes d’educació, formació, joventut i esport de la Unió Europea.

Aquest document, vàlida fins a finals del curs acadèmic 2020-2021, permetrà els alumnes del cicles de grau superior participar en aquest programa europeu.

La Carta ECHE estableix el marc general de qualitat per a les activitats europees i internacionals de formació i cooperació que una institució d’educació superior pot portar a terme dins el programa Erasmus+. La concessió d’aquesta acreditació és un requisit previ per a tots els centres d’ensenyament superior que hi volen participar.

L’Escola Montserrat ha fet una aposta molt clara els darrers cursos per la incorporació dels idiomes i de l’emprenedoria en la seva proposta curricular. Fonts de la direcció han expressat la seva satisfacció per haver aconseguit la carta ECHE.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat