L’Escola s’omplirà de professionals i xerrades per celebrar la Setmana Montserrat 2019

01

De dimarts a dijous de la setmana vinent, l’Escola Montserrat oferirà un ampli ventall de conferències i tallers sobre àmbits molt diversos, a càrrecs de professionals de cada sector, que configuren el programa de la Setmana Montserrat 2019. Les activitats van especialment adreçades als alumnes dels diferents cicles formatius del centre, però també estan obertes a altres persones que hi vulguin assistir. S’hi tractaran temes molt variats, com ara joves i noves tecnologies, addiccions, xarxes socials, personal branding, el dia a dia d’una educadora social, què és ser empresari, per a què serveix una patronal, o la realització d’una campanya publicitària, entre molts d’altres.

Consulteu el programa complet clicant aquí.