FP Dual – Formació professional Dual

Cobrar per estudiar... t'ho imagines? L'FP Dual o Formació Professional Dual t'obre la porta al mercat laboral d'una forma novedosa. Treu-te un títol oficial en 2 anys, i passa el segon curs treballant en una empresa on a més, tindràs un sou assegurat amb alta a la seguretat social. Acaba la teva formació no només amb una titulació especialitzada en el teu camp, si no a més, amb 1 any d'experiència laboral real que podràs posar al currículum. Així doncs, navega fes un cop d'ull als cursos de formació dual que pots cursar amb nosaltres, i totes les avantatges d'estudiar un Cicle Formatiu en modalitat FP dual al nostre centre, i comença a cobrar per estudiar!

MATRÍCULA OBERTA

Places limitades. No esperis a la pre-inscripció, podries quedar-te sense plaça.

Estudiar FP Dual: cursos disponibles

Descobreix quines titulacions oficials de formació dual / FP dual de grau superior i grau mitjà oferim al nostre centre. Si tens més dubtes, visita les pàgines específiques de cada curs o contacta i et resoldrem totes les preguntes.


cfgs-educacio-infantil-fp-dual

CFGS d'Educació Infantil

2.000h – 2 cursos acadèmics – CFGS – Modalitat FP Dual

Si tens vocació de servei i t’agraden els nens, la teva titulació és el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil en modalitat dual.

Aprendràs a dissenyar, implementar i avaluar projectes educatius d’atenció a la infància. Fer-te educador/a et permetrà treballar tant en escoles com en centres d’oci per a els més menuts.

Més informació


cfgs-marketing-publicitat-fp-dual

CFGS de Màrqueting i Publicitat

2.000h – 2 cursos acadèmics – CFGS – Modalitat FP Dual

Ets una persona creativa? El Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat et permetrà explotar la teva creativitat des d’un punt de vista empresarial.

Aprèn quines eines tens a disposició del màrqueting i la publicitat per millorar el rendiment d’un negoci. Des de canals tradicionals (televisió, logística, packaging) fins als nous canals: xarxes socials, dispositius mòbils, etc.

Més informació


cfgs-administracio-finances-fp-dual

CFGS d'Administració i Finances

2.000h – 2 cursos acadèmics – CFGS – Modalitat FP Dual

En el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances de formació dual tindràs l'oportunitat d'endinsar-te en tots els processos necessaris per gestionar i/o crear la teva empresa.

Comprendre tots els conceptes comercials, laborals, comptables, fiscals i financers et permetrà ser emprenedor o formar part de la gestió de l'empresa on treballis.

Més informació


cfgs-integracio-social-dual

CFGS d'Integració Social

2.000h – 2 cursos acadèmics – CFGS – Modalitat FP Dual

Al cicle de grau superior d'integració social de formació dual enfocaràs el teu futur professional perquè tingui un impacte positiu en els col·lectius més desfavorits.

Aprendràs eines i recursos necessaris per a treballar en l'atenció psicosocial a col·lectius i persones en desavantatge social ipromoció d'igualtat d'oportunitats, entre d'altres

Més informació


cfgs-animacio-sociocultural-turistica-dual

CFGS d'Animació Sociocultural i Turística

2.000h – 2 cursos acadèmics – CFGS – Modalitat FP Dual

En el CFGS d'Animació Sociocultural i Turística aprendràs a rogramar, organitzar, implementar i avaluar intervencions d’animació sociocultural i turística.

També aprendràs a promoure la participació activa de les persones i grups destinataris, i coordinant les actuacions dels professionals i voluntaris al seu càrrec.

Més informació

Avantatges de la FP Dual

Avantatges per a l'alumne

1 curs amb salari fix
1 any d'experiència laboral
100 empreses i institucions reconegudes
Alt percentatge d'inserció laboral

Avantatges per a l'empresa

Estada a l'empresa més llarga que les pràctiques
Formació segons les necessitats de l'empresa
Modalitat de beca o contracte
Treballador especialitzat a cost econòmic

Què és la Formació dual?

La Formació Professional Dual, o també coneguda com Formació Dual, Formació en Alternança o FP Dual, és un model educatiu europeu (ja s'implanta a Alemanya, Suïssa, Dinamarca i Àustria) que permet combinar l'aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica. Això fa que el creixement de l'alumne a nivell professional sigui més ràpid, flexible i complet, alhora que l'empresa pot participar en la formació de l'estudiant, adeqüant-la a les seves necessitats empresarials.

La durada d'un Cicle Formatiu en modalitat dual és de dos anys. En el primer curs, es va a classe i s'aprèn la base formativa de l'especialitat triada. Durant el segon curs, l'alumne anirà a treballar en una empresa del sector, mentre continua l'aprenentatge al centre. L'FP dual no és simplement fer unes pràctiques, ja que durant aquests mesos a l'empresa, l'estudiant rep una subvenció en forma de salari fix i tindrà alta a la seguretat social, tal i com si fos una feina remunerada.

La metodologia del nostre centre d'FP

Al nostre centre de formació professional tenim uns valors molt clars que volem potenciar en els nostres alumnes: treball en equip, creativitat, pensament productiu i positiu i visió internacional. Pots llegir més a fons sobre la nostra metodologia educativa aquí.

Atenció Individualitzada

Orientació laboral fins que trobis feina

Innovació Educativa

Avantatges en la matrícula de FP Dual

A l'Escola Montserrat som una gran família. Per això, ens agrada premiar als alumnes que confien en nosaltres per estudiar formació professional amb diversos descomptes en la matrícula.

10%

de descompte en les quotes si tens germans al centre

5%

de descompte si pagues el curs integrament

25%

de descompte en la matrícula fins al 15 de maig

Posa't en contacte!

Som aquí per a tu. Truca'ns, envia'ns un formulari o concerta una visita al centre i t'atendrem encantats.

Telèfon: 93 833 12 59

Adreça: Enginyer Llansó, 24 08295 St. Vicenç de Castellet (Barcelona)

Vols informació pel proper curs?


Accepto rebre butlletins informatius sobre les activitats del Centre (Obligatori)

He llegit i accepto la informació bàsica sobre protecció de dades, així com la informació addicional detallada en la Política de privacitat i protecció de dades

Demostra que no ets un robot. Desmarca la casella per enviar el missatge