Cicles Formatius de Grau Mitjà

Escola Montserrat és un centre especialitzat en Formació Professional dels més antics de la Catalunya Central, amb més de 65 anys d'existència i més de 40 oferint Cicles Formatius de Grau Superior i Grau Mitjà. A més a més de l'FP, a la nostra escola també hi trobaràs serveis complementaris com la preparació a la prova d'accés, cursos d'idiomes, tallers i molt més.

Som un centre concertat amb el Departament d'Ensenyament, i per tant tots els nostres cicles d'FP són titulacions oficials. Això també ens permet oferir dos cicles de grau mitjà de forma gratuïta (sense quotes mensuals), on només cal abonar les taxes administratives. Són els següents:


CFGM de Gestió Administrativa

En aquest cicle aprendràs tot el necessari per a poder gestionar i administrar una empresa, ja sigui pròpia o treballant per compte aliena. En el cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa, t'ensenyarem tot el necessari en matèria administrativa, comptable, legal, d'atenció al client i molt més que necessites per a treballar en una oficina, un banc o una recepció, entre d'altres. Més informació.


CFGM d'Atenció a la Dependència

Si tens vocació de servei i t'agradaria que la teva feina tingués relació amb el tracte humà i la millora de la qualitat de vida de les persones, el grau mitjà d'atenció a persones en situació de dependència està fet per a tu. Aprendràs tot el que cal saber per atendre persones en l'àmbit hospitalari i domiciliari, aplicant mesures de seguretat i donant recolzament psicosocial i de gestió domèstica. Més informació.


Els nostres valors com a centre d'FP

A l'Escola Montserrat portem molts anys sent pioners en formació professional. Aquesta experència ens permet conèixer bé les necessitats dels nostres alumnes de cara a obtenir els millors resultats tant acadèmicament com laboralment. Entre molts d'altres, aquests són els principals valors que oferim al nostre alumnat:

Grups reduïts que permeten un gran nivell d'aprenentatge i desenvolupament professional.
Atenció personalitzada i tracte directe amb l'alumne/a.
Equip de professorat altament qualificat i molt proper a la realitat laboral.
Borsa de treball per a alumnes i exalumnes.
Conferències i xerrades impartides per professionals reconeguts pel món professional.
El 60% dels nostres alumnes han trobat feina del cicle formatiu que han estudiat i el 40% restant continuen els seus estudis.
L’escola està molt ben comunicada (RENFE i FFGG a tan sols 2 minuts a peu del centre).
Fomentem l’emprenedoria i potenciem l’anglès en el currículum.
Apliquem les últimes innovacions tecnològiques en la nostra metodologia d’ensenyament.

Posa't en contacte!

Som aquí per a tu. Truca'ns, envia'ns un formulari o concerta una visita al centre i t'atendrem encantats.

Telèfon: 93 833 12 59

Adreça: Enginyer Llansó, 24 08295 St. Vicenç de Castellet (Barcelona)

Vols informació per al proper curs?


Accepto rebre butlletins informatius sobre les activitats del Centre (Obligatori)

He llegit i accepto la informació bàsica sobre protecció de dades, així com la informació addicional detallada en la Política de privacitat i protecció de dades

Demostra que no ets un robot. Desmarca la casella per enviar el missatge