Raons per estudiar a l'escola de formació professional Montserrat

  • Atenció personalitzada

És un factor que considerem clau per aconseguir el desenvolupament de les capacitats i aptituds de cada alumne. En la dimensió personal de cada alumne, la seva atenció personalitzada és un factor clau d’una bona formació i es manifesta sovint en petits detalls habituals: atendre específicament les dificultats en l’aprenentatge, potenciar les virtuts de cada alumne, i dialogar sempre positivament i en privat amb la confiança d’obtenir una millora.

A través del tutor i de l'orientador laboral procurem conèixer bé l’alumne, seguir de prop el seu rendiment, i orientar-lo en les seves decisions. Ells s’entrevistaran periòdicament amb els alumnes, i si s'escau amb els pares, per parlar dels aspectes acadèmics actuals i futurs, de l'orientació del seu talent, de les seves possibilitats dins del món laboral, en definitiva de tots aquells aspectes que incideixen en la seva formació acadèmica i professional amb la finalitat de concretar objectius comuns de millora.

  • Orienta't

Com no podria ser d'una altra manera l'Orientació i inserció laboral és un eix fonamental ja que pretenem el 100 % d'inserció laboral dels nostres alumnes. I això ho aconseguim mitjançant la figura de l'orientador laboral que fa un acompanyament i assessorament individualitzat de l'alumne des de que entra a l'escola fins que l'alumne es gradua i troba una feina, o engega la seva pròpia empresa.

  • Formació Dual

En el nostre centre, amb l’objectiu d’excellir en la formació i innovació, treballem conjuntament amb les principals entitats i empreses de cada sector professional. I és per això que tenim convenis signats amb: Tous, Althaia, FUB, Mutuacat, FEDAC, Grup Llobet, Ajuntament de Castellbell i el Vilar, Escola Pia, Ausa, Grup Lasem..., entre molts d'altres. Els nostres alumnes poden accedir a la Formació Dual beneficiant-se de les excel•lents avantatges acadèmiques i laborals que comporta aquesta modalitat d’estudis.

  • Equip docent

Claustre docent format per professionals de llarga experiència en el món educatiu i per professionals en actiu. Aquesta fòrmula permet assegurar a l'alumne un aprenentatge complet, ja que combina la llarga experiència dels professionals del món educatiu amb l'enriquidora experiència dels professionals en actiu en els seus respectius àmbits de treball, que compaginen al nostre centre la docència eminentment pràctica, amb la pròpia activitat laboral en reconegudes empreses del sector.

  • Reconeixement Europeu (EEES)

Els estudis que oferim estan adaptats als criteris del nou marc de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior: els nostres estudiants obtenen el títol oficial reconegut a tota la Unió Europea.

  • Doble o Triple Titulació

Cicle Formatiu + Certificacions Oficials d'Anglès + Certificat ACTIC. Preparem el nostre alumnat per obtenir, paral•lelament al títol oficial del cicle formatiu, les certificacions oficials d'anglès (A2-KET, B1-PET, B2-First) i les cerificacions ACTIC (nivell bàsic, mitjà i avançat).

  • Potenciem l'anglès

Com a idioma universal, el treballem d'una manera molt pràctica i innovadora, compaginant les hores lectives grupals, amb les hores amb grups reduïts amb professors nadius, aconseguint una millora notable de l'idioma un cop l'alumne acaba el cicle formatiu. Els alumnes també poden fer pràctiques internacionals, ja wue disposem de la Carta Erasmus +.

  • Alta demanda laboral

Especialització en perfils formatius que atenen les demandes dels sectors empresarials. L'estudiant rep una formació ajustada a la demanda actual i futura de l’empresa, fent totalment transferible els coneixements i competències adquirits al centre a l’activitat professional.

  • Fomentem l'emprenedoria

Fomentem l'esperit emprenedor i el coneixement d'empresa entre els nostres estudiants. Guiem i assessorem els nostres alumnes per a la preparació de projectes d'emprenedoria que posteriorment presentaran als millors concursos del país, i cada any els nostres alumnes han obtingut premis als diferents concursos que s'han presentat. Els nostres objectius són: despertar les vocacions emprenedores dels nostres alumnes, aconseguir que el foment de l'emprenedoria serveixi d'eina per afavorir el seu desenvolupament perquè puguis decidir i guiar el seu futur.

  • Borsa de treball

Borsa de treball exclusiva per a l'alumnat de l'Escola Montserrat. El centre disposa d'una borsa de treball exclusiva on les empreses cerquen els nostres estudiants i graduats (Alumni) i facilita encara més la seva incorporació al món laboral.