Preparats? Llestos?? Jaaa!!!

Marta Clemente - Professora de Formació Professional

Marta Clemente, professora de l’Escola Montserrat

Doncs sí. Preparats? Llestos? Ja!

Ens iniciem en un nou curs, un curs que pot semblar semblant a d’altres però que segur que tindrà les seves particularitats que el faran especial.

Ja fa tres setmanes que la nostra Escola es va començar a omplir de vida, de joves inquiets, amb curiositats i amb moltes ganes d’aprendre per poder copsar els seus objectius, reptes i expectatives.

I és curiós, però els inicis de curs tenen una essència especial. Després d’un parell de mesos en què l’escola sembla deserta, comença la revolució: cares noves, d’altres conegudes, d’altres repescades, professors nous, famílies conegudes i altres per conèixer… En fi, tota una nova experiència.

El centre s’omple d’olors i colors que ens recorden que som a l’Escola i que comencen de nou un curs amb entusiasme i motivació.

Però també cal dir que els principis són un pèl estressants, tots ens hem de posar a lloc i familiaritzar-nos amb la famosa rutina, que en alguns casos s’odia i en d’altres és molt necessària.

Comencem l’aventura! Classes, sortides, tutories, activitats d’escola, orientació acadèmica, celebracions, mirades cap al futur…

I parlant de celebracions, aquest any és un any molt especial per a tots nosaltres i és que la nostra Escola està d’aniversari. En fem 70, 70 anys plens de milers d’històries, d’alumnes, d’anècdotes… Tenim moltes ganes de reviure aquests moments i de retrobar-nos amb totes aquelles persones que han passat per aquí i que formen part de la història de la nostra Escola.

Així que el dia 25 d’octubre no pot faltar ningú, passarem llista. Serà un acte molt familiar i emotiu on tots tenim com a mínim una cosa en comú i és que #somEscolaMontserrat!!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat