Ja és Nadal a l’Escola Montserrat

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Com si fos una campanya de publicitat d’aquestes que ja esperem cada any d’algunes conegudes firmes, l’Escola Montserrat també s’ha posat en mode on nadalenc. Una espectacular decoració en què han col·laborat tots els grups del centre, i amb el toc màgic d’algun professor que ja s’ha convertit en el nostre decorador de capçalera; classes lúdiques i creatives que agafen el relleu a exàmens i proves d’avaluació de les darreres setmanes; un ambient més distès i un degoteig constant de bons nadals, bones festes i bons desitjos.

Sempre diem que l’Escola Montserrat és com una gran família. I a les famílies ben avingudes, les festes nadalenques, més enllà de connotacions religioses, són un moment de retrobaments i celebracions compartides. Per això jo avui vull aprofitar aquestes línies per celebrar i compartir amb vosaltres el gran miracle que ha aconseguit aquesta petita escola de poble que s’està convertint en un referent en Formació Professional.

Aquest és un èxit compartit entre moltíssima gent: des de l’equip directiu i el professorat de l’Escola, fins a l’alumnat, les famílies, institucions del territori, les empreses que creuen i col·laboren amb nosaltres… Fa uns anys, el número de matriculacions va tocar fons a la nostra Escola i el centre va viure un moment de corda fluixa en què vam haver de valorar molt bé el risc i les garanties de futur.

Crec que vam ser valents i la vam encertar.  Amb un objectiu molt clar -formar professionals que trobessin el seu lloc al mercat laboral amb la màxima rapidesa- vam posar les bases per a una nova etapa a l’Escola Montserrat. La sort, els encerts, la passió i la dedicació han tingut els seus fruits. Avui, l’Escola Montserrat poc té a veure amb el centre de fa 10 o 12 anys. Per això, ara que arribem a un Nadal més, vull celebrar amb vosaltres poder haver fet junts aquest camí de transformació i creixement. Ens queda molt per fer, però també hem fet molt!

I si alguna cosa ens fa feliços és veure com els nostres alumnes se senten part d’aquest projecte. L’Escola Montserrat és casa seva, casa nostra, casa que tots aquells qui vulguem sumar a favor dels joves i la seva formació i inserció laboral. Per això en aquestes dates, més que mai, us acollim amb el braços oberts i us donem les gràcies: ja és Nadal a l’Escola Montserrat.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat