L’Escola Montserrat celebra 70 anys homenatjant alumnes i professors que han estat l’ànima del centre

 

L’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, actualment dedicada a la Formació Professional, va néixer fa 70 anys com a Academia Montserrat. Enguany és la celebració de les seves set dècades de vida, i el centre ho vol celebrar amb diversos actes que donaran especial protagonisme a alumnes i professors de totes les èpoques.  El proper divendres 25 d’octubre es farà un sopar multitudinari com a acte central de la celebració, amb més de 170 persones inscrites (alumnes i exalumnes, professorat, famílies, veïns, autoritats, empreses…) a la sala polivalent Cal Soler de Sant Vicenç de Castellet. Podeu inscriure-us clicant aquí.

Espais d’homenatge a l’Escola

Prèviament a aquest sopar tindrà lloc un acte d’homenatge a uns quants exalumnes i exprofessors i fundadors de l’Escola, inaugurant uns plafons que repassen les seves biografies i que s’exposaran en diversos espais del centre. Serà el mateix divendres, a 2/4 de 9 del vespre, a l’Escola.

Per una banda, es tindrà un record per a:

  • Andreu Vidal- director de l’Escola Parroquial des de l’any 1943, ubicada a l’edifici on hi ha actualment l’Escola, que va ser l’embrió de l’actual centre.
  • M. Àngels Vidal- fundadora, el 1949, de l’Escola Montserrat, com a escola de noies i de repàs. Directora del centre fins al 1982.
  • Àngel Mauriz- professor de l’Escola des del 1967 i impulsor i director de Formació Professional fins al 1999.

En representació dels alumnes i professors, s’estrenaran 4 espais dedicats a persones que han reeixit especialment en les seves carreres professionals, i que seran presents a l’acte:

  • Ramon López de Mántaras- exalumne i investigador científic al Consell Superior d’Investigacions Científiques a l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial.
  • Juanjo Brau- fisioterapeuta i cap de fisioterapeutes del 1r equip del FC Barcelona. Exprofessor.
  • Montse Puig- ginecòloga, investigadora i exalumna.
  • Marcel·lí Massafret- entrenador del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. Exalumne i exprofessor

Associació d’antics alumnes de l’Escola

D’altra banda, l’acte s’aprofitarà també per presentar la nova Associació d’antics alumnes de l’Escola Montserrat, en la qual ja s’han compromès una vintena de persones que van passar per les aules del centre. L’objectiu és fer créixer aquesta associació per ser un nexe de relació entre persones de diferents generacions que tenen en comú haver estat alumnes de l’Escola.

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat