Alumnes de l’Escola Montserrat guanyen 2 dels 6 premis de la quarta edició d’emprenedoria Talent i Empresa

talentempresa

Recentment s’han fet públics els guanyadors de la quarta edició del concurs d’emprenedoria Talent+Empresa que es va dur a terme al teatre Kursaal de Manresa. Els projectes dels alumnes de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet han obtingut 2 dels 6 premis que hi havia en joc. És un concurs que té com objectiu apropar a les empreses del territori els treballs que els alumnes de formació professional desenvolupen dins de l’assignatura d’emprenedoria, i aconseguir que les millors propostes acabin sent projectes reals. En total, enguany hi ha sis projectes d’empresa desenvolupats per estudiants de Formació Professional que rebran suport i acompanyament expert per convertir els seus projectes en negocis reals. En aquesta quarta edició hem pogut veure projectes marcats per la tecnologia en benefici de la salut i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Un dels projectes guanyadors de l’Escola Montserrat va ser  “ELAC” -de Laura Pujol, Anna Escobar, Esther Codina i Cristina Martínez-  que proposa que s’utilitzi la realitat virtual per reforçar aprenentatges a través d’una experiència més personal.

L’altre projecte guanyador de l’Escola ha estat “Tempssemàfor”, d’Isa Sánchez, que consisteix en un dispositiu adreçat a persones grans i amb mobilitat reduïda amb el qual poden allargar el temps de pas en un semàfor.

Els projectes guardonats han rebut un premi econòmic de CaixaBank i la Patronal Metal·lúrgica del Bages. Entre els sis projectes guanyadors tenen a la seva disposició una bossa de 2.500 € per a les despeses de posada en marxa del negoci, aportats per ICL Iberia i Grup Taelus.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *