Només un 1,66% d’alumnes de l’Escola està a l’atur sis mesos després d’acabar un cicle formatiu

insercióEscola

L’últim estudi d’inserció laboral de l’Escola Montserrat, corresponent al curs 2016-2017, recull les millors dades que s’han registrat fins ara: només un 1,66% dels alumnes està a l’atur 6 mesos després d’haver acabat el cicle al centre. Un 43% estan treballant; un 30%, estudiant i treballant; i un 25% han continuat amb altres estudis. A més, en 4 cicles, la taxa d’atur és zero: Educació infantil, Administració i finances, Comerç internacional i Atenció a les persones en situació de dependència. El curs 2014-2015, hi havia un 16,75% de desocupació; l’any passat, les dades ja van millorar fins al 5,17%; i aquest darrer estudi d’inserció marca un percentatge d’atur gairebé fregant el zero.

L’estudi es fa a partir d’enquestes de seguiment als alumnes que han deixat l’Escola el curs anterior. L’informe, a part de quantificar els alumnes que busquen feina, també avalua qualitativament els llocs de treball dels exalumnes recollint la relació entre els estudis que han fet i el treball professional que estan desenvolupant. D’entre les dades recollides destaca, per exemple, que a Administració i finances, un 71,5% dels joves que estan treballant ho fan en llocs de treball relacionats amb els seus estudis; en el cas d’Atenció a les persones en situació de dependència, aquest percentatge és d’un 67%.

La inserció laboral és l’objectiu principal de l’Escola Montserrat que, des de fa uns anys, ha aplicat un sistema innovador i molt pràctic i la modalitat de Formació Professional Dual per facilitat al màxim els alumnes la seva entrada al mercat de treball.

 

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *