Més de 30 empreses participaran al segon Job Match de l’Escola per seleccionar els alumnes de dual que incorporaran als seus equips el proper curs

jobmatch2017

 

El proper dijous, 26 d’abril, a l’Escola Montserrat es durà a terme la segona edició del Job Match, un procés de selecció entre les empreses col·laboradores i els alumnes que estan estudiant cicles en modalitat dual i que, durant el segon curs dels seus estudis, combinen la formació a l’Escola amb treball real i remunerat en empreses i institucions.

En total, uns 35 alumnes d’Administració i finances, Màrqueting i publicitat i Educació infantil s’incorporaran el curs vinent al mercat laboral treballant 25 hores setmanals mentre encara estudien. Al Job Match, les empreses col·laboradores fan entrevistes de selecció amb els alumnes per veure quins s’ajusten més al perfil i necessitats dels seus equips.

El Job Match d’aquest any compta amb més de 30 empreses i institucions de diferents sectors i localitats. Hi ha des d’Ajuntaments i centres escolars i universitaris, fins a gestories, firmes del sector del màrqueting i la comunicació, metall, alimentari, construcció, joieria, etc.

La jornada, que l’any passat es va estrenar com una iniciativa molt innovadora i amb èxit absolut, permet als alumnes incorporar-se al mercat de treball a partir d’un procés de selecció real. La Formació Professional en modalitat dual, que té una llarga trajectòria en altres països europeus, ja s’ha consolidat com una de les vies més eficaces per a la inserció laboral dels joves. Amb aquest sistema, els estudiants combinen formació i feina remunerada durant el segon any dels seus estudis, podent així aplicar els seus coneixements en un entorn professional real i ampliant la seva experiència laboral.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *