La Setmana de l’Escola Montserrat porta gairebé 40 experts que parlaran sobre com millorar la situació professional i personal

L’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet celebra, la setmana vinent, la segona edició de la Setmana Montserrat que enguany portarà més de 35 experts d’àmbits molt diversos que parlaran sobre com millorar la situació professional i personal i també tractaran temes d’interès per als professionals dels diferents cicles formatius que s’imparteixen a l’Escola. Són sessions gratuïtes i obertes a la ciutadania, que tindran lloc de dilluns a dijous, en horari de matí i tarda. Els interessats a assistir a alguna de les conferències poden veure el PROGRAMA DETALLAT CLICANT AQUÍ i reservar plaça a través del correu colmontserrat@xtec.cat o al telèfon 93 833 12 59.

Addiccions, com fer la declaració de la renda, ser empresari, seguretat dels pacients, salari emocional, xarxes socials, habilitats comunicatives, com desenvolupar la pau interior, neurodesenvolupament infantil, resolució de conflictes, què busquen les empreses, selecció de personal, necessitats de les persones amb discapacitat, estratègia comercial… són només alguns dels temes que es tractaran durant la setmana a partir de ponències d’aproximadament una hora de durada.

Entre els ponents hi ha professionals de referència com Eulàlia Cucurella, presidenta de la Fundació Alzheimer Catalunya; el monjo budista Guen Kelsang Rabjor; el clown Àngel Roset; Felipe Atehortúa, cofundador de RevCot (La Revolución de la Cotidiano); Iñaki Saltor, fundador de Saltor Connecting Talent; l’arterapeuta Paqui Borjas; Natxo Tarrés, músic i president d’Irehom; el periodista Juan Ramon Ibarra; l’actor Roger Pera o l’escriptora Mar Pavón.

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat, dedicada a la Formació Professional, dóna molt valor al fet que “aquest any gairebé hem doblat el número de ponents respecte de la primera edició. L’Escola continua creixent en oferta per donar una oportunitat als alumnes i a la ciutadania d’escoltar experts d’àmbits diferents que els poden orientar en les seves habilitats tant a nivell professional com personal”.

Les jornades es faran coincidint amb la setmana de celebració de la Mare de Déu de Montserrat, patrona del centre. Dijous, les activitats continuaran amb els “job match”, trobades entre els alumnes que estan cursant cicles en modalitat dual i les empreses que els acolliran en pràctiques remunerades durant tot el curs vinent. I divendres, la setmana s’acabarà amb la celebració de la cinquena edició de la jornada esportiva, un dia ple d’activitats i propostes lúdiques i esportives per als alumnes del centre.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat