Ens apuntem al 2×3! Perquè tu hi guanyes molt!

3x2fb

Roser Gost, professora de l’Escola Montserrat

Ens hem apuntat al 2×3 perque només hi veiem que avantatges per a tu.

Tenir 2 títols de grau superior en només 3 anys et costarà molt poc i hi guanyaràs molt. Al 2n any ja podràs tenir el títol del CFGS d’Administració i finances i durant el 3r any només hauràs d’invertir 18 hores a la setmana per tenir una altra titulació de CFGS d’Assistència a la direcció . Així de fàcil!

I què hi hauràs guanyat?

  • Un estalvi de temps i diners molt important. El que invertiries en 4 anys ho pots tenir en només 3
  • A totes les sortides professionals del cicle d’Administració i finances (gestió i administració en els processos comercials, laborals comptables, fiscals i financers d’una empresa) hi afegiràs assistència a la direcció i organització d’esdeveniments empresarials que junt amb els coneixements de protocol i relacions públiques et permetrà organitzar fires nacionals i internacionals, convencions, viatges i molts més esdeveniments.
  • Coneixement d’una 2a llengua, el francès, i això segur que encara t’obrirà més portes ja que cada cop són més les empreses del nostre entorn que s’obren a nous mercats de parla anglesa i francesa.
  • Com que durant el 3r any només hi dedicaràs 18 hores per setmana, això et permetrà compaginar-ho amb els teus plans: treballar, començar una carrera…

I recorda que el 2×3 també és DUAL i que tens la possibilitat d’estar gairebé 1.000 hores en una empresa i la major part d’aquest temps cobrar una beca-salari que et permetrà pagar els teus estudis o allò que tu vulguis.

Recorda també que les titulacions que obtindràs et donen accés a la universitat i que algunes universitats convaliden crèdits, en algunes carreres, per haver cursat cicles de Grau Superior.

Ja veus, si t’agrada el món de la gestió d’empreses, tot són avantatges!!!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *