Estudia idiomes a l’Escola Montserrat el proper curs

EDI ESCOLA MONTSERRAT 2017 - 2018

Estem molt contents d’anunciar-vos que a partir del curs vinent es durà a terme l’Escola d’idiomes Montserrat. És un projecte d’ensenyament de llengües estrangeres en horari extraescolar dirigit a alumnes de totes les etapes educatives i també per a adults. La durada d’aquest projecte serà vigent des del 2 d’octubre fins al 31 de maig.

Els idiomes que es practicaran seran l’anglès i el francès en grups reduïts, a més a més comptarem amb la presència periòdica d’un auxiliar de conversa natiu.

Les quotes varien depenent dels dies, horaris i nivells, però ronda entre els 48 i 65€.

També comptem amb la col·laboració d’Activa idiomes, una empresa d’implantació nacional dedicada al desenvolupament d’activitats que reforcen la formació dels alumnes.

Es donarà una certificació dels progressos amb exàmens oficials (University of Cambridge, DELF-DALF) i es realitzaran moltes activitats com ara visionat de pel·lícules, tradicions i festivitats, manualitats, etc.

Si esteu interessats a millorar el vostre nivell d’idiomes o en aprendre un de nou, no dubteu en venir a la reunió informativa el dia 15 de juny a les 17h a l’Escola Montserrat.  En la reunió podreu saber més detalladament els preus, inscripció i matrícula, horaris, forma de pagament, etc.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *