Estudia idiomes a l’Escola Montserrat el proper curs

Estem molt contents d’anunciar-vos que a partir del curs vinent es durà a terme l’Escola d’idiomes Montserrat. És un projecte d’ensenyament de llengües estrangeres en horari extraescolar dirigit a alumnes de totes les etapes educatives i també per a adults. La durada d’aquest projecte serà vigent des del 2 d’octubre fins al 31 de maig.

Els idiomes que es practicaran seran l’anglès i el francès en grups reduïts, a més a més comptarem amb la presència periòdica d’un auxiliar de conversa natiu.

Les quotes varien depenent dels dies, horaris i nivells, però ronda entre els 48 i 65€.

També comptem amb la col·laboració d’Activa idiomes, una empresa d’implantació nacional dedicada al desenvolupament d’activitats que reforcen la formació dels alumnes.

Es donarà una certificació dels progressos amb exàmens oficials (University of Cambridge, DELF-DALF) i es realitzaran moltes activitats com ara visionat de pel·lícules, tradicions i festivitats, manualitats, etc.

Si esteu interessats a millorar el vostre nivell d’idiomes o en aprendre un de nou, no dubteu en venir a la reunió informativa el dia 15 de juny a les 17h a l’Escola Montserrat.  En la reunió podreu saber més detalladament els preus, inscripció i matrícula, horaris, forma de pagament, etc.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat