Repte aconseguit!

Luis Tabares - Professor de Formació Professional

Luis Tabares, professor de l’Escola Montserrat

Abans de prendre qualsevol decisió hi ha uns moments d’incertesa i mena de pors  que només aquells que arrisquem i que creiem fermament en un projecte tirem endavant. No és gens fàcil en qualsevol empresa, i més quan no tot depèn de tu sinó que has de rebre el suport  de més gent que pensi que la teva idea és bona i que confiï que sortirà com es pretén, tot i que ningú no pot predir el futur ni garantir-ne l’èxit.

Hi havia, però, ganes immenses de fer un pas endavant en la Formació Professional i, concretament, en la nostra oferta formativa dels cicles formatius de grau superior.  No ens conformàvem només amb un cicle, Comerç Internacional, en modalitat Dual i  ara els cicles d’Administració i Finances, Màrqueting i Publicitat i Educació Infantil són cicles que ofereixen places en aquesta modalitat.

Creiem en el potencial que té el nostre alumnat i per aquesta raó no ens conformàvem tampoc amb un nombre reduït de places i hem assolit la xifra que ens havíem marcat: 15 places per cicle i , en algun cas, superat.

El procés de convenciment de les empreses era la tasca més complicada, sabem que contactar amb la persona adequada és difícil a causa del seu dia a dia tan ocupat; a més, havien de creure de la mateixa manera que nosaltres en aquesta modalitat d’ensenyament per donar l’oportunitat als nostres estudiants d’aprendre a les seves instal·lacions durant una durada de temps més llarg que amb les pràctiques ordinàries  i d’una manera més pràctica i real i, a més,  dotar-los d’una remuneració mensual per la feina realitzada.

Les empreses s’han adonat de seguida de tots els avantatges que comporta la incorporació d’alumnes en aquesta modalitat i han confiat en la nostra escola i en la nostra llarga trajectòria en la Formació Professional i ens han donat el seu suport i ens obren les portes perquè hi entrin i ser partícips en la seva formació.

Gràcies a totes les empreses que col·laboren amb nosaltres podem celebrar avui aquesta fita que esperem que sigui un pas més perquè les relacions entre empreses i centres formatius siguin més estretes amb un objectiu en comú: la formació dels professionals del futur.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat