Concurs de felicitacions de Nadal per a alumnes de l’Escola

CONCURS POSTALS NADALL’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet convoca un concurs entre els seus alumnes per a escollir una felicitació de nadal. Les bases del concurs són les següents:

– La convocatòria és oberta a tots els alumnes de l’Escola Montserrrat.

– La felicitació és oberta a qualsevol disciplina artística susceptible de ser digitalitzada (fotografia, dibuix, vídeo, disseny digital…)

– El contingut de la felicitació ha de reflectir  les festes de nadal i l’esperit de l’Escola Montserrat i s’hi ha de fer constar el logo de l’Escola.

– L’obra ha de ser una obra original i inèdita i s’haurà de disposar de la titularitat dels drets de les imatges que s’hi mostri

– Les propostes hauran de respectar la legislació i reglamentació aplicables (normativa sobre drets d’imatge, propietat intel·lectual, etc. Us recordem que la utilització d’obres musicals, sons, imatges o clips de vídeo preexistents en elements concrets de la proposta, si són susceptibles de drets, requereixen l’autorització dels qui en són propietaris, o bé emprar una font de creació pròpia

– Els treballs s’hauran de presentar en format digital com a data límit el dia 9 de desembre al correu electrònic colmontserrat@xtec.catEn el correu s’ha d’especificar el nom i cognoms de l’autor o  autors i el cicle formatiu i curs al qual pertanyen.

– Els treballs que es presentin es penjaran al facebook de l’escola durant els dies 10 i 11 de desembre per tal de que puguin ser votats per passar a la final.

– Els tres treballs més votats seran els finalistes i seran valorats per un  jurat. En aquest moment el jurat escollirà el treball guanyador sense que en cap cas comptin els vots obtinguts a facebook.

– Es podrà participar a títol individual, grup (màxim 3 persones)  o tot el grup-classe.

– Tots els treballs passaran a ser propietat de l’Escola Montserrat que els podrà utilitzar sempre que ho consideri oportú però sempre esmentant l’autor/s.

– L’autor/s de la felicitació seleccionada obtindrà  el següent premi: En el cas que el guanyador sigui una sola persona: Sopar per a dues persones en un restaurant escollit per l’Escola; En el cas de que el guanyador sigui un grup: Sopar pels membres del grup en un restaurant escollit per l’Escola; En el cas que el guanyador sigui un grup/classe:  Esmorzar o berenar per a tot el grup/classe.

– El premi serà lliurat el dia 23 de desembre.

– La participació al concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases. Qualsevol qüestió que no estigui contemplada en aquestes bases li correspondrà a l’organització prendre’n la decisió que serà única, definitiva i inapel·lable. 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat