Creem The English Club perquè aprenguis anglès d’una forma diferent

Creem l’English Club amb la intenció de donar l’oportunitat als nostres alumnes d’aprendre anglès d’una manera diferent, original i innovadora posant-hi tots els nostres sentits. Volem que puguis practicar les teves destreses per tal que esdevinguis més fluent amb el teu anglès, també podràs desenvolupar noves destreses que fins ara desconeixes. Podràs tenir accés a informació actualitzada sobre temes que et puguin interessar, descobrir nous entreteniments o perseguir els teus. Conèixer gent nova amb interessos i inquietuds similars a les teves. I tot això en un ambient relaxat, mentre et prens un cafè, un te o una copa… Tot això amb professors qualificats i nadius, que estaran a la teva disposició per ajudar-te en allò que necessitis.

L’English club t’ofereix tres possibilitats diferents d’aprenentatge, que pots anar combinant de la manera que creguis més oportuna. Aquestes tres possibilitat són les següents:

 THE REAL ENGLISH SESSIONS (6 persones màxim per sessió): Sessions basades en l’anglès del dia a dia, com per exemple: anar de compres, viatjar, vacances, esports, sol·licitar feines… Així aprendràs expressions i vocabulari molt útils i ho podràs posar en pràctica amb activitats de role play, i tot amb professors qualificats i nadius.

COOKING IN ENGLISH SESSIONS: Us oferim la possibilitat de discutir diferents ingredients i diferents mètodes de la cuina d’arreu del món, i en anglès. Podràs preparar primers plats,  plats principals o postres. Tindràs l’oportunitat de cuinar un plat específic d’un país en concret i que serà la base de la sessió d’aquell dia (un país diferent a cada sessió), i ens el podrem menjar mentre parles anglès amb el teu professor nadiu.

THE LOUNGE SESSIONS: T’oferim la possibilitat de parlar en anglès amb un professor qualificat i nadiu, sempre en un context de comoditat i relax. Trobaràs dues possibilitats de sessions de conversa:

  • 1 TO 1 SESSIONS: Tu i el professors sols on podràs parlar del que més t’interessi o t’agradi, preparar-te els teus exàmens orals o les teves presentacions professionals a la feina o a l’escola o la universitat. D’aquesta manera podràs perfeccionar les teves aptituds d’emprenedoria al mateix temps que les teves aptituds en comunicació. Sempre amb professors qualificats.
  • OPEN SESSIONS (de 3 a 4 persones): Les converses en aquest cas seran en grups reduïts, on podràs preparar els teus examens orals en parelles, aprendre sobre aspectes diferents mentre parles en anglès, podràs fer nous amics en anglès i millorar les teves aptituds comunicadores en anglès.

De cara a l’estiu estem preparant unes PATIO SESSIONS, per tal de socialitzar en anglès a l’aire lliure mentre prens una copa o unes tapes. De cara als mesos de juliol i setembre prepararem també sessions intensives. Apunta’t a The English Club a la secretaria de l’Escola o trucant-nos al 93 833english club 12 59.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat