El proper curs, els cicles de grau mitjà seran gratuïts

gestio_admin_2Conscients de la difícil conjuntura econòmica que es viu, l’Escola Montserrat ha posat en marxa una iniciativa pionera que permetrà als alumnes de cicles de grau mitjà del proper curs no haver de pagar cap quota pels seus estudis. La despesa per cursar els cicles es reduirà a unes quotes de material de cost reduït, però no hauran d’abonar cap quota mensual per estudiar al nostre centre.

La preinscripció per al proper curs s’obre el dia 13 de maig, i oferim els cicles de grau mitjà de Gestió Administrativa, Activitats comercials i Atenció a les persones en situació de dependència. Per a informar-vos sobre aquest programa d’ensenyament gratuït podeu trucar al 93 833 12 59.

I recordeu també que oferim diversos cicles de grau superior: Administració i finances, Assistència a la direcció, Gestió de vendes i espais comercials, Comerç Internacional i Educació infantil.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat